Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Attendo on yksi Suomen suurimmista perusterveydenhuoltoa tarjoavista yrityksistä ja tarjoamme myös yksityishammashoitoa 22 toimipisteellä ympäri Suomen.

Etsimme Attendo Mikkelin Hammaslääkärikeskukseen protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriä (myös valmistumassa olevat huomioidaan). Toiveenamme olisi, että tekisit töitä esimerkiksi 1 päivä joka toinen viikko. Tarjoamme vakiintuneen potilaskannan ja kilpailukykyisen korvauksen.

Lue lisää meistä: www.mikkelinhammaslaakarikeskus.fi

Web-osoite: http://www.attendo.fi Työnantaja: Attendo Mikkelin Hammaslääkärikeskus Oy Sijainti: Mikonkatu 3, 50100 MIKKELI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marika Lehtelä puh. 044 4943869, marika.lehtela@attendo.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikonkatu 3, 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Mikkelin Hammaslääkärikeskus Oy Y-tunnus 0164971-7 Toimiala Hammaslääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 171 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

243 000 € 129 %

Liikevoitto-%

21 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Attendo Mikkelin Hammaslääkärikeskus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province , osoitteessa Mikonkatu 3, 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus