Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Attendo on yksi Suomen suurimmista perusterveydenhuoltoa tarjoavista yrityksistä ja tarjoamme myös yksityishammashoitoa 22 toimipisteellä ympäri Suomen.

Etsimme mukavaan tiimiimme Mikkeliin, Attendo Mikkelin Hammaslääkärikeskukseen, hammaslääkäriä. Voisit aluksi tehdä joustavasti 2-3 työpäivää viikossa, josta sitten olisi mahdollisuus siirtyä kokoaikaiseen pestiin. Voit tehdä myös iltavastaanottoa halutessasi. Tarjoamme vakiintuneen potilaskannan ja kilpailukykyisen korvauksen.
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Voit tutustua meihin myös osoitteessa: www.mikkelinhammaslaakarikeskus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikonkatu 3, 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Mikkelin Hammaslääkärikeskus Oy Y-tunnus 0164971-7 Toimiala Hammaslääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 171 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

243 000 € 129 %

Liikevoitto-%

21 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hammaslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Attendo Mikkelin Hammaslääkärikeskus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.02.2017. Työpaikka sijaitsee Mikkeli , osoitteessa Mikonkatu 3, 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus