Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ahkeria ja oma-aloitteisia lähihoitajia tai lähihoitajaopiskelijoita eri mittaisiin sijaisuuksiin sekä äkillisiin tarpeisiin uuteen ulkoilu- ja puutarhateemaiseen hoivakotiin. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana moniammatillista tiimiä. Hakijoille katsotaan eduksi lääkehoidon osaaminen. Työn alkaminen sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa hoivakodin johtaja Hannele Äikäs, [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Jämsä hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Oy Y-tunnus 1755463-2 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Medimanni, Nettimanni, Medimanni-terveyspalvelut, Medimanni-lääkäripalvelut, Nettimanni care, Proffinder, Medimanni henkilöstöpalvelut, Tiimed, Hoitokoti SavonSydän, MedOne Hoivapalvelut, Laitilan Hoivalinna, Hoitokoti Mariia, Hoitokoti Onnelan Helmi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Attendo Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 42300 - Jämsä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus