Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Ikäihmisten hoivasta kiinnostunut lähihoitaja- tai alan opiskelija - oletko kiinnostunut keikkatyöstä?

Attendo Vastamajan hoivakoti tarjoaa tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Haemme nyt lähihoitajia tai vastaavan koulutuksen omaavia tai lähi- ja sairaanhoitajaopiskelijoita eripituisiin lyhyisiin sijaisuuksiin, tuntitöihin.
Toivomme, että hakijalla on aito kiinnostus ikäihmisten ja muistisairaiden hoivatyöstä.

Pidämme tärkeänä kodinomaisen ja asukaslähtöisen ilmapiirin ylläpitämistä ja mielekkään toiminnan järjestämistä asukkaillemme. Hoivakodissamme hoitajan työ on monipuolista asukkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista sekä elämänlaadun ylläpitämistä monin eri keinoin. Kuntouttava ja toimintakyvyn ylläpitämiseen kannustava toiminta on tärkeä osa työtämme.
Käytössämme ovat mm. Hilkka-asiakastietojärjestelmä.

Edellytyksenä tarvittaessa kutsuttavalle työntekijälle on lähihoitajan tai muu sosiaali- ja terveysalan vastaava tutkinto tai riittävä määrä eteneviä opintosuorituksia. Lisäksi on tärkeää hyvä suullinen ja kirjallinen suomenkielen taito. Innostuneisuus, hyvä asenne, tiimityötaidot ja halu kehittyä ovat tärkeitä.

Laitathan hakemuksesi ja CV:n mahdollisimman pian. Sopiviin hakijoihin ollaan yhteydessä heti.

Web-osoite: http://www.attendo.fi Työnantaja: Attendo Oy Sijainti: Korkeemäenkatu 20 C, 37100 NOKIA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 24.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sanna Lehtinen p. 044 4944619, tiedustelut 17.10.2016 alkaen Hakemukset ja CV osoitteeseen: sanna.lehtinen@attendo.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Korkeemäenkatu 20 C, 37100 NOKIA

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Oy Y-tunnus 1755463-2 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Medimanni, Nettimanni, Medimanni-terveyspalvelut, Medimanni-lääkäripalvelut, Nettimanni care, Proffinder, Medimanni henkilöstöpalvelut, Tiimed, Hoitokoti SavonSydän, MedOne Hoivapalvelut, Laitilan Hoivalinna, Hoitokoti Mariia, Hoitokoti Onnelan Helmi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

229 589 000 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

27 934 000 € 34 %

Liikevoitto-%

12 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja / hoitoalan opiskelija -keikkatyö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Attendo Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia , osoitteessa Korkeemäenkatu 20 C, 37100 NOKIA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa