Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Haemme tammikuussa 2017 Vääksyyn avattavaan Anianpellon hoivakotiin
HOIVAKODIN JOHTAJAA

Haemme johtajaa tammikuussa Vääksyyn valmistuvaan Attendo Anianpellon hoivakotiin. 2-kerroksinen hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista 46 ikäihmiselle. Attendo Anianpelto tarjoaa asiakaslähtöistä, terveyttä edistävää hoivaa: kuntouttava työote näkyy arjessa, ja yksilön kunnioittaminen toimii ohjaavana arvona toiminnassamme.

Anianpellon keskeinen sijainti antaa asukkaille mahdollisuuden omatoimiseen liikkumiseen ja asioimiseen keskustassa. Keskeinen sijainti helpottaa myös omaisten ja ystävien vierailuja hoivakodissa. Jokaisella asukkaalla on hoivakodissa oma asunto kylpyhuoneineen, sekä lisäksi hoivakodissa on yhteiset piha-alueet, oleskelutilat, keittiö sekä saunaosasto. Saatavilla on myös kahden hengen huoneita.

Edellytämme johtajalta vähintään AMK -tasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa sekä kokemusta vanhustenhoidosta ja esimiestehtävistä. Johtamisen opinnot katsomme eduksi.

Hoivakodin johtaja vastaa yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista hoivakodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii myös kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen päätöksentekoon.
Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Hoivakodin johtaja aloittaa työt sopimuksen mukaan. Hakemus ja cv palkkatoiveineen 30.10.2016 mennessä osoitteeseen: tiina.talonen@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi johtaja/Anianpelto, kiitos! Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Tiina Talonen sähköpostitse.

Web-osoite: http://www.attendo.fi Työnantaja: Attendo Oy Sijainti: Rusthollintie 3, 17200 VÄÄKSY Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiina Talonen: tiina.talonen@attendo.fi Hakemukset: tiina.talonen@attendo.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rusthollintie 3, 17200 VÄÄKSY

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Oy Y-tunnus 1755463-2 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Medimanni, Nettimanni, Medimanni-terveyspalvelut, Medimanni-lääkäripalvelut, Nettimanni care, Proffinder, Medimanni henkilöstöpalvelut, Tiimed, Hoitokoti SavonSydän, MedOne Hoivapalvelut, Laitilan Hoivalinna, Hoitokoti Mariia, Hoitokoti Onnelan Helmi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

229 589 000 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

27 934 000 € 34 %

Liikevoitto-%

12 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoivakodin johtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Attendo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Asikkala , osoitteessa Rusthollintie 3, 17200 VÄÄKSY . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa