Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Attendo Oy tuottaa laadukkaita hoivapalveluja yli 100 hoivakodissa, ja 250 kunnan kumppanina. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja, jossa pääset kehittämään työtäsi. Yli 6000 terveydenhuoltoalan ammattilaista on samaa mieltä.

Haemme nyt HOIVA-AVUSTAJIA eri yksiköihimme Uudenmaan alueelle.

Hoiva-avustajan työnkuvaan kuuluu asukkaiden jokapäiväiseen avustamiseen ja perushoitoon osallistuminen. Työhön kuuluu myös vaatehuoltoa, pienimuotoista siivousta sekä töitä
ryhmäkotien keittiössä, ei varsinaista ruoanlaittoa.

Edellytämme hakijoilta vähintään hoiva-avustajan koulutusta: http://www.valvira.fi/ajankohtaista/uutiset-ja-tiedotteet/uutinen/-/asset_publisher/GlRLlxXnrCuj/content/hoiva-avustajan-tyopanos-voidaan-laskea-mukaan-hoitohenkilokunnan-mitoitukseen/14444. Arvostamme kokemusta vanhustenhuollosta ja vastaavista tehtävistä. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään viihtyisiä hoivakotejamme. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi 4.11.2016 mennessä paperina versiona osoitteeseen Porkkalankatu 22, 00180 Helsinki otsikolla "Attendo Oy/Suvi Ahola".

Ikävä kyllä emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Huomioithan myös, että vain kirjalliset hakemukset huomioidaan.
Olemme haastatteluihin valittuihin henkilöihin yhteydessä viimeistään 9.11.2016.

Web-osoite: http://www.attendo.fi Työnantaja: Attendo Oy Sijainti: Porkkalankatu 22 A, 00180 HELSINKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Suvi Ahola Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Porkkalankatu 22 A, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Attendo Oy Y-tunnus 1755463-2 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Medimanni, Nettimanni, Medimanni-terveyspalvelut, Medimanni-lääkäripalvelut, Nettimanni care, Proffinder, Medimanni henkilöstöpalvelut, Tiimed, Hoitokoti SavonSydän, MedOne Hoivapalvelut, Laitilan Hoivalinna, Hoitokoti Mariia, Hoitokoti Onnelan Helmi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

229 589 000 € 23 %

Liiketoiminnan tulos

27 934 000 € 34 %

Liikevoitto-%

12 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoiva-avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Attendo Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Porkkalankatu 22 A, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa