Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Atrialle Forssaan elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin Tehtävässäsi toimit tuotannon tehtävissä valmisruokaosastolla. Töiden aloitusajankohta on marras-joulukuussa sopimuksen mukaan ja kesto n. 1 - 1,5 kk. Edellytämme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön ja 18-vuoden ikää. Kokemus ja koulutus elintarvikealalta on eduksi. Kaikilta Atrialla työskenteleviltä vaadimme myös hygieniaosaamistodistuksen. Tarjoamme sinulle ison talon edut, positiivisen työyhteisön sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Forssa elintarviketeollisuuden tehtävät Forssa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Atria Suomi Oy Y-tunnus 1800395-5 Toimiala Teurastus ja lihan säilyvyyskäsittely (pl. siipikarja) Rinnakkaistoiminimet Östermyran Liha, Östermyras Kött

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lihavalmistetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Atria Suomi Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 30100 - Forssa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa