Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

atFlow Oy on vuonna 2008 perustettu joensuulainen digitoimisto, jonka erityisosaamista ovat verkkopalvelut, verkkokaupat sekä sähköiset tiedonhallintaratkaisut. Haemme nyt joukkoomme Palvelinympäristö- ja ohjelmointiosaajaa / Teknistä tukihenkilöä Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme palvelinympäristö- ja asiakaspalveluosaajaa. Työssäsi toimit Helpdesk-tiimin teknisenä vastuuhenkilönä, vastaat ja kehität palvelinympäristön toimintaa sekä huolehdit toimintaympäristön laite- ja verkkoinfrasta osana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Joensuu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Joensuu määräaikainen Joensuu asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi atFlow Oy Y-tunnus 2185111-1 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet Messupaikka.fi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ohjelmisto- , sovellustyön erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut atFlow Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus