Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

atFlow Oy on vuonna 2008 perustettu joensuulainen digitoimisto, jonka erityisosaamista ovat verkkopalvelut, verkkokaupat sekä sähköiset tiedonhallintaratkaisut. Haemme nyt joukkoomme Palvelinympäristö- ja ohjelmointiosaajaa / Teknistä tukihenkilöä Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme palvelinympäristö- ja asiakaspalveluosaajaa. Työssäsi toimit Helpdesk-tiimin teknisenä vastuuhenkilönä, vastaat ja kehität palvelinympäristön toimintaa sekä huolehdit toimintaympäristön laite- ja verkkoinfrasta osana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Joensuu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Joensuu määräaikainen Joensuu asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys määräaikainen Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi atFlow Oy Y-tunnus 2185111-1 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet Messupaikka.fi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu ohjelmisto- , sovellustyön erityisasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut atFlow Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa