Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asynea Oy on sisäilma- ja materiaalitutkimuksiin erikoistunut laboratorio, jolla on toimipisteet Helsingissä sekä Tampereella. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. asbestin, pölyjen, hiukkasten ja muiden haitta-aineiden analyysit sekä sisäilma- ja työhygieeniset tutkimuspalvelut. Haemme vakituiseen työsuhteeseen LABORATORIOPÄÄLLIKKÖÄ Laboratoriopäällikkönä vastaat laboratorion työn järjestämisestä sekä laatujärjestelmän kehittämisestä ja ylläpidosta. Tehtääviisi kuuluvat myös laitteiden ja tutkimusmenetelmien validointi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki laboratorio Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Asynea Oy Y-tunnus 2615157-9 Toimiala Muu tekninen testaus ja analysointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratoriopäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Asynea Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus