Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Asynea Oy on sisäilma- ja materiaalitutkimuksiin erikoistunut laboratorio, jolla on toimipisteet Helsingissä sekä Tampereella. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. asbestin, pölyjen, hiukkasten ja muiden haitta-aineiden analyysit sekä sisäilma- ja työhygieeniset tutkimuspalvelut.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen
LABORATORIOANALYYTIKKOA

Tehtäviäsi ovat mm. näytteiden vastaanotto ja preparointi, kemialliset analyysit (PAH-, PCB-, VOC-yhdisteet GC-MSD menetelmällä) sekä tulosten raportointi. Tehtäviisi kuuluu myös laitteiden ylläpitoa, välinehuoltoa sekä laadunvarmistusta.

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta PAH- ja PCB-analytiikasta GC-MSD menetelmällä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutustaustaaa.

Olet oma-aloitteinen ja huolellinen, omaat hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Edellytämme hakijalta hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa: joidenkin laitteiden käyttöohjeet sekä standardit ovat englanninkielisiä.

Pyydämme lähettämään CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@asynea.fi.

Noudatamme yksityisen laboratorioalan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Asynea Oy on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.asynea.fi Työnantaja: Asynea Oy Sijainti: A.I. Virtasen aukio 1, 00560 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävistä: puh. 0400 968 828, rekry@asynea.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: A.I. Virtasen aukio 1, 00560 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Asynea Oy Y-tunnus 2615157-9 Toimiala Muu tekninen testaus ja analysointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

None €

Liiketoiminnan tulos

-36 000 € -36000 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratorioanalyytikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Asynea Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa A.I. Virtasen aukio 1, 00560 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa