Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme aktiiviseen porukkaamme vuorovaikutustaitoista ihmistä, jolle asiakas on etusijalla ja tämän lisäksi kykyä ja halua itseohjautuvaan työskentelyyn. Et pelästy vaihtelevia työaikoja ja olet valmis tapaamaan asiakkaitasi iltaisin ja viikonloppuisin. Osaat takoa, kun rauta on kuumaa ja ajattelutapasi on asiakaslähtöinen. Saat käyttöösi hyvät työkalut, vahvan markkinajohtajan brändin ja varmasti kilpailukykyisen palkkauksen. Näiden lisäksi pääset osaksi iloista ja aikaansaavaa tiimiä.

Odotamme sinulta ennen kaikkea reipasta otetta työhön, halua menestyä ja lujaa uskoa omiin kykyihisi. Lisäksi olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä myyntitiimimme jäsenenä. Emme välttämättä edellytä Sinulla olevan alan kokemusta, jos kokemuksesi ja ominaisuutesi sopivat muuten tehtävään. Toivotamme toki erittäin tervetulleeksi myös alan konkarit.
Kiinteistönvälittäjän työ on vaativa asiantuntijatehtävä, jossa ensimmäinen ja tärkein edellytys on tulla ihmisten kanssa toimeen ja olla heistä kiinnostunut. Kaiken muun me voimme opettaa sinulle, joten kysymys kuuluu, haluatko sinä oppia ja onnistua?

Iällä ja sukupuolella ei ole väliä, osoita meille asenteesi ja halusi menestyä - se riittää. Tehdään yhdessä töitä tulevan menestyksesi eteen!

Ota yhteyttä vaikka heti, käsittelemme hakemukset luottamuksella.

Työnantaja: Asuntopalvelu Sainio Oy Sijainti: Keskuskatu 13, 11100 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaisesti Yhteystiedot: SAINIO Maire, Puh: 0400484998, maire.sainio@kiinteistomaailma.fi Hakemukset: maire.sainio@kiinteistomaailma.fi Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskuskatu 13, 11100 RIIHIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Asuntopalvelu Sainio Oy Y-tunnus 0883985-5 Toimiala Kiinteistönvälitys

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

521 000 € -27 %

Liiketoiminnan tulos

27 000 € -56 %

Henkilöstö

6 -1

Liikevoitto-%

5 % -44 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Asuntopalvelu Sainio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Keskuskatu 13, 11100 RIIHIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa