Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Levytyökeskuksen ja laserkoneen käyttäjä kesäksi

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme aktiiviseen porukkaamme vuorovaikutustaitoista ihmistä, jolle asiakas on etusijalla ja tämän lisäksi kykyä ja halua itseohjautuvaan työskentelyyn. Et pelästy vaihtelevia työaikoja ja olet valmis tapaamaan asiakkaitasi iltaisin ja viikonloppuisin. Osaat takoa, kun rauta on kuumaa ja ajattelutapasi on asiakaslähtöinen. Saat käyttöösi hyvät työkalut, vahvan markkinajohtajan brändin ja varmasti kilpailukykyisen palkkauksen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Riihimäki kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Asuntopalvelu Sainio Oy Y-tunnus 0883985-5 Toimiala Kiinteistönvälitys

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Asuntopalvelu Sainio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus