Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MEILLÄ ON ENEMMÄN TÖITÄ KUIN TEKIJÖITÄ Etsimme alla olevaa tai alalle aikovaa kiinteistönvälittäjää Meille on erityisen tärkeää asiakaspalvelun laatu ja hyvä asiakaspalaute. Ahkeruuden lisäksi arvostamme kielitaitoa. Lehdistötiedote: OPEN MARKET KIINTEISTÖNVÄLITYSPALVELUITA STOCKMANN-TAVARATALOISTA Open Market Kiinteistönvälitys ja Stockmann ovat solmineet yhteistyösopimuksen kiinteistönvälityspisteiden avaamisesta Stockmann-tavarataloihin. Ensimmäinen palvelupiste aukeaa Helsingin keskustan Stockmannille syys-lokakuun vaihteessa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyntialan tehtävät Kuopio kiinteistönvälitysalan tehtävät Kuopio myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asuntomyyjä Kuopio, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Asunnonvaihtokeskus Oy / Open Market. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70420 - Kuopio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus