Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MEILLÄ ON ENEMMÄN TÖITÄ KUIN TEKIJÖITÄ Etsimme alla olevaa tai alalle aikovaa kiinteistönvälittäjää Meille on erityisen tärkeää asiakaspalvelun laatu ja hyvä asiakaspalaute. Ahkeruuden lisäksi arvostamme kielitaitoa. Lehdistötiedote: OPEN MARKET KIINTEISTÖNVÄLITYSPALVELUITA STOCKMANN-TAVARATALOISTA Open Market Kiinteistönvälitys ja Stockmann ovat solmineet yhteistyösopimuksen kiinteistönvälityspisteiden avaamisesta Stockmann-tavarataloihin. Ensimmäinen palvelupiste aukeaa Helsingin keskustan Stockmannille syys-lokakuun vaihteessa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyntialan tehtävät Kuopio kiinteistönvälitysalan tehtävät Kuopio myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asuntomyyjä Kuopio, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Asunnonvaihtokeskus Oy / Open Market. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus