Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

MEILLÄ ON ENEMMÄN TÖITÄ KUIN TEKIJÖITÄ

Etsimme alla olevaa tai alalle aikovaa kiinteistönvälittäjää

Meille on erityisen tärkeää asiakaspalvelun laatu ja hyvä asiakaspalaute.
Ahkeruuden lisäksi arvostamme kielitaitoa.

Lehdistötiedote:
OPEN MARKET KIINTEISTÖNVÄLITYSPALVELUITA STOCKMANN-TAVARATALOISTA

Open Market Kiinteistönvälitys ja Stockmann ovat solmineet yhteistyösopimuksen kiinteistönvälityspisteiden avaamisesta Stockmann-tavarataloihin. Ensimmäinen palvelupiste aukeaa Helsingin keskustan Stockmannille syys-lokakuun vaihteessa. Tavoitteena on avata pisteitä myös muissa tavarataloissa tulevaisuudessa.

Vuonna 1996 perustettu Open Market Kiinteistönvälitys on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista välitysketjuista. Open Market Kiinteistönvälityksen toimintamalli on avoin konsepti, jossa asiakkaalle tarjotaan yhdellä sopimuksella useita kiinteistönvälittäjiä. Avaamalla kohteet myös kilpaileville välittäjille taataan asiakkaalle nopea ja tehokas kiinteistönvälityspalvelu. Open Market Kiinteistönvälitys tarjoaa myös ostotoimeksiantoja etsimällä sopivia kiinteistöjä asiakkaan puolesta.

"Yhteistyö Stockmannin kanssa on meille hyvin luonteva päätös. Emme kilpaile hinnalla vaan laadulla ja Stockmann on mitä mieluisin yhteistyökumppani. Panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun ja olemme 20 vuoden aikana hoitaneet noin 47 000 toimeksiantoa. Sopimuksen myöstä voimme jatkaa työtä myös Stockmannin asiakkaiden kanssa", kertoo Panu Oksanen, Open Market Kiinteistönvälityksen toimitusjohtaja.

Open Market Kiinteistönvälitys täydentää Stockmannin tarjontaa tuomalla täysin uudenlaisen konseptin osaksi tavaratalojen palveluja. Open Market kiinteistönvälitys tarjoaa Stockmannin kanta-asiakkaille erilaisia etuja, joiden suuruus määräytyy kanta-asiakastason mukaan.

Open Market Kiinteistönvälitys haluaa tarjota työntekijöilleen parhaan mahdollisen työympäristön. "Arvostamme erityisen paljon kokeneita välittäjiämme ja haluamme työntekijöidemme viihtyvän. Ajattelemme liiketoimintaamme myös ekologiselta kannalta. Tämän vuoksi olemme kehittäneet toimintamalleja, jotka muun muassa lisäävät kierrätystä sekä vähentävät työajoja", Oksanen jatkaa.

Jos haluat vauhdikkaan työn sekä hyvät tulot, olet etsimämme henkilö.

Laita kirjallinen hakemus jo tänään

Web-osoite: http://www.openmarket.fi Työnantaja: Suomen Asunnonvaihtokeskus Oy / Open Market Sijainti: Päivärannantie 18, 70420 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: niina.katainen@openmarket.fi p. 040 8171 325 Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Päivärannantie 18, 70420 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asuntomyyjä Kuopio, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Asunnonvaihtokeskus Oy / Open Market. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Päivärannantie 18, 70420 KUOPIO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa