Duunitori suosittelee
Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin assistenttia/avustajaa. Päätehtävä on monipuolinen avustaminen, itselleni liikuntarajoitteen takia haastavien asioiden tekeminen osittain tai kokonaan. Paperitöissä ja AMK-opinnoissa avustaminen, jossa englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Eduksi, jos sinulla on kokemusta AMK-opinnoista. Shoppailussa ja liikkumisessa auttaminen, joitakin hoitotoimenpiteitä kuten toimintakykyä ylläpitävää hierontaa, kuntoilu- ja kuntoutuskertojen mukana auttaminen, siivoilu ja ruuan valmistaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Assistentti/Avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Hento Marko. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus