Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsin assistenttia/avustajaa.
Päätehtävä on monipuolinen avustaminen, itselleni liikuntarajoitteen takia haastavien asioiden tekeminen osittain tai kokonaan. Paperitöissä ja AMK-opinnoissa avustaminen, jossa englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Eduksi, jos sinulla on kokemusta AMK-opinnoista. Shoppailussa ja liikkumisessa auttaminen, joitakin hoitotoimenpiteitä kuten toimintakykyä ylläpitävää hierontaa, kuntoilu- ja kuntoutuskertojen mukana auttaminen, siivoilu ja ruuan valmistaminen + muut annetut tehtävät. Minulla on vaikeahko lukihäiriö. Opiskelen sosionomiksi ja toimin luottamustehtävissä.
Työssä selviäminen vaatii erinomaista suomenkielen kirjallista ja suullista taitoa!
Etsitään siis rentoa, avointa, sosiaalista ja oma-aloitteisesti aikaan saavaa avustajaa. Aivan ihanaa, ikiroudan sulattavaa assaria. Tarvitset hyvät sosiaaliset taidot tähän unelmaduuniin, jossa voit vaikuttaa työaikoihisi. Palkkasi riippuu halustasi tehdä työtunteja. Tarvitset myös jonkin verran paineensietokykyä ja fyysistä voimaa. Elämänkokemuksesta on etua, samoin kyvystä reagoida ja joustaa yllättävissä tilanteissa. Äidinkielenä suomen kieli on edellytys tehtävässä toimimiseen. Hyvä kirjoitustaito on toivottavaa. Avustettava on rento, persoonallinen ja ikinuori media persoona. Jos ajatus assistentin työstä kiinnostaa, hae tätä työtä. Laita PERSOONALLINEN hakemus sähköpostilla!
Reilu huumori auttaa työstä selviytymisessä.
Työaika painottuu päivään ja erityisesti viikoon. Jonkin verran on tarvetta myös arki iltaisin.
Työpaikka sijaitsee Espoon Kilossa ja pk-seudulla.
Valmius matkustamiseen tarvittaessa joitain kertoja vuodessa, esim seminaareihin.
Palkanmaksun suorittaa Espoon kaupunki.
tuntipalkka 10,35 + lisät

Työaika vaihtelee 10-38 tuntia viikko

Tehtävään valitaan henkilö sopivat löydyttyä.

Marko Se Hento
marko@hento.fi
045 1367100

Työnantaja: Hento Marko Sijainti: 02610 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Lisätietoja: marko@hento.fi tai puh. 045 1367100 Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02610 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Assistentti/Avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Hento Marko. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02610 - Espoo , osoitteessa 02610 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa