Duunitori suosittelee
Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

MyAgent etsii useita huipputyyppejä osaksi nuorekasta startup-tiimiä! Haluatko työskennellä monipuolisissa assistentin tehtävissä kotoasi käsin kiinnostavien yritysasiakkaidemme kanssa?

MyAgent tarjoaa uudenaikaista assistenttipalvelua kuukausimaksulla yrittäjille, asiantuntijoille, yritysjohdolle ja muille kiireisille ihmisille. Tämä on hieno mahdollisuus päästä suomalaiseen yritysmaailmaan ja tehdä monipuolisia tehtäviä joustavalla työmäärällä. Työ soveltuu myös opintojen yhteyteen.

Tietoa toimeksiannosta

Tulet työllistymään MyAgentille ja työskentelet asiakasyritystemme kanssa tiiviissä yhteistyössä. Sinulla tulee olemaan noin 1-3 vakituista asiakasta. Työtä voit tehdä etänä mistä tahansa, missä sinulla työrauha ja tarvittavat välineet käytössä, suositeltavimmin kotoa käsin. Tarvittavat työvälineet ovat tietokone ja internet-yhteys. MyAgent tarjoaa mahdolliset tarvittavat lisenssit työskentelyyn.
Edellytämme tavoitettavuutta arkipäivinä 9-17 välisenä aikana. Muut menot kuten esimerkiksi opinnot töiden yhteydessä eivät kuitenkaan ole ongelma. MyAgent tarjoaa sinulle kattavan alkukoulutuksen, jotta sinulla on parhaat mahdolliset valmiudet työskennellä asiakasyritystemme kanssa.

Työnkuva

Työskentelet itsenäisesti monipuolisten työtehtävien parissa. Työtehtävät ovat monipuolisia, kuten kontaktien ja yhteystietojen hakua, tutkimus -ja selvitystyötä, markkinoinnin tukitehtäviä, sisällöntuotantoa, raporttien laatimista, ajanvarausta tai esimerkiksi asiakasyrityksen sosiaalisen median hallinnointia.

Toivomme sinulta

- Ulospäinsuuntautuvaa ja innokasta asennetta
- Kiinnostusta työskennellä arvostettujen yritysten kanssa eri toimialoilta
-AMK- tai yliopisto-opintoja
-Sujuvaa tietotekniikan hallintaa ja kykyä oppia nopeasti
-Microsoft Officen sujuvaa osaamista
-Sosiaalisen median kanavien tuntemusta
-Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englantia

Paikka on ideaali opiskelijalle tai vastavalmistuneelle, jolla on halu päästä mukaan yritysmaailmaan ja osaksi rentoa tiimiämme. Pääset näköalapaikalta vaikuttamaan suureen kasvutarinaan!

Lähetä heti hakemuksesi ja liity osaksi tiimiämme!

-Työmäärä riippuu asiakkaidemme työmäärästä, noin 40-100 h / kk

-Työskentely etänä kotoa käsin

-Työsuhteen kesto: Koeaika 2kk, jonka jälkeen toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

Yhteydenotot:
Arvi Vainionkulma 0400 665187
rekry@myagent.fi

Työnantaja: MyAgent Oy Sijainti: Työ etätyönä, Haastattelu MyAgentin tiloissa Hiilikatu 3 00180 Helsinki Hakemukset: rekry@myagent.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ etätyönä, Haastattelu MyAgentin tiloissa Hiilikatu 3 00180 Helsinki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Assistentteja etätyöhön, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut MyAgent Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Työ etätyönä, Haastattelu MyAgentin tiloissa Hiilikatu 3 00180 Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa