Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Aspa Palvelut Oy on vammaisten ihmisten, mielenterveyskuntoutujien ja muiden tukea tarvitsevien asumispalveluihin erikoistunut yhteiskunnallinen yritys. Työmme perustuu vahvoihin arvoihin, ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen, jotka sekä henkilöstö että asiakkaat kokevat omikseen. Yhteiskunnallisessa yrityksessä on aikaa kohdata asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Aspa Palveluilla on eri puolilla Suomea 40 toimipistettä, joissa työskentelee yli 400 sosiaalialan ammattilaista. Tunnusomaista meille on rohkea kehittäminen ja henkilöstön hyvinvoinnista ja osaamisesta huolehtiminen.

Lisätietoa www.aspa.fi


Turun Aspa-koti Liljalaakso tuottaa yksilöllistä itsenäistä asumista tukevia palveluja aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Haemme kasvavaan yksikköömme ja nuorekkaaseen joukkoomme mielenterveystyön osaajaa.

Työsuhteessa olevilta edellytämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta. 2/3 opiskeluista suorittaneet opiskelijat otetaan huomioon. Hygienipassi, EA1 ja LOP voimassa olo katsotaan eduksi. Oma auto välttämätön.

Työkokemus: työkokemusta mielenterveyskuntoutujista
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työn kesto: 2 kk, mahdollisesti jatkuu pidempään
Työaika: kaksivuorotyö
Palkkaus: Yksityisen sos.palv.alan TES:n mukaan
Työpaikan osoite: Lipunkantajankatu 4 A 2, 20360 Turku
Lisätietoja voit kysyä: palveluvastaava Merja Periltä virka aikaan p.0408202089

Web-osoite: http://www.aspapalvelut.fi Työnantaja: ASPA Palvelut Oy Sijainti: 20360 TURKU Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Merja Peri p.040 8202089 Hakemukset: https://aspapalvelut.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=354 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20360 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi ASPA Palvelut Oy Y-tunnus 1998395-9 Toimiala Muut vanhusten ja vammaisten avopalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

20 685 824 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

865 648 € 56 %

Henkilöstö

413 23

Liikevoitto-%

4 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asumispalvelutyöntekijän sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut ASPA Palvelut Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20360 - Turku , osoitteessa 20360 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa