Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 22.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme perheyritykseemme ammattitaitoista kiinteistönhoitjaa jonka Tehtäviin kuuluu mm. kiinteistöjen yleishuolto, tekniset tehtävät, ulkoalueiden hoito. Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta tai vähintään muutaman vuoden kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävistä, B ajokorttia vaaditaan sekä teknisiä perustaitoja. Kiinteistönhoitokoneiden ajotaidot ovat eduksi. Odotamme hakijalta myös hyvää yhteistyökykyä, myönteistä asiakaspalveluasennetta, halua itsensä kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lauttasaari() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Asme Tiimi Oy Y-tunnus 0912176-5 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Asme Tiimi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus