Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme johtavaksi terveyskeskuslääkäriksi energistä ja osaavaa perusterveydenhuollon asiantuntijaa kehittämään tulevaisuuden terveyskeskusta. Johtavan lääkärin työ terveyskeskuksessa on mielenkiintoinen näköalapaikka avosairaanhoitoon, kansanterveyden keskeisiin haasteisiin ja terveyskeskuksen johtamiseen ja hallinointiin. Työ ei sisällä päivystysvelvollisuutta, mutta mahdollisuus päivystykseen on. Yksilölliset toivomukset työjärjestyksessä otetaan huomioon. Kelpoisuusehdot: Yleislääketieteen tai muun soveltuvan alan erikoislääkärin tai yleislääkärin oikeuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Askola lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Askolan kunta Y-tunnus 9000162-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtava terveyskeskuslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Askolan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Askola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus