Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoamme vaihtelevia tehtäviä upeassa ruokapalvelutiimissämme. Tarvitsemme tiimiimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa sijaista. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat tarpeen mukaan. Jos sinulla on työkokemusta keskuskeittiön ruokatoiminnoista, saatat olla juuri etsimämme apu tiimillemme, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää! Odotamme Sinulta myös yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä elämän myönteisyyttä . - Liity mukaan tekevään ja taitavaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Asikkala määräaikainen Asikkala muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Asikkalan kunta Y-tunnus 0145208-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelutyöntekijä, sijainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Asikkalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Asikkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus