Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoamme vaihtelevia tehtäviä upeassa ruokapalvelutiimissämme. Tarvitsemme tiimiimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa sijaista. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat tarpeen mukaan. Jos sinulla on työkokemusta keskuskeittiön ruokatoiminnoista, saatat olla juuri etsimämme apu tiimillemme, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää! Odotamme Sinulta myös yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä elämän myönteisyyttä . - Liity mukaan tekevään ja taitavaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Asikkala määräaikainen Asikkala muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät määräaikainen Asikkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Asikkalan kunta Y-tunnus 0145208-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelutyöntekijä, sijainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Asikkalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Asikkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa