Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata toimistoissa, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Haemme Läntisen Vakuutuspiirin Asiantuntijalääkärikeskukseen Turkuun asiantuntijalääkäriä vakituiseen tehtävään.

Viikkotyöaika on enimmillään 30 tuntia, mutta voidaan sopia yksilöllisesti hakijan toiveiden mukaan, kuitenkin vähintään kuusi tuntia viikossa.

Työssäsi toimit vakuutuslääketieteen asiantuntijana tehden etuusasioiden arviotyötä. Tehtäviisi kuuluu myös sidosryhmäyhteistyö terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa. Lisäksi tehtävään sisältyy Kelan arviotyöprosessien seuranta ja tarvittaessa kehittämisehdotusten tekeminen.

Arvostamme tuloksellista työskentelytapaa, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Suomessa hyväksytty erikoislääkärin tutkinto tarvitaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn sekä ison talon edut. Hyvä perehdytys työhön kuuluu toki asiaan. Palkkaus määräytyy Kelan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työskentelypaikka on Kelan Turun toimitalo.

Lisätietoja antaa ylilääkäri Jari Välimäki, puh. 050 574 3520.

- viimeinen hakupäivä 1.11.2016
- viitekoodi U1016-448

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Web-osoite: http://www.kela.fi Työnantaja: Kela Sijainti: Eerikinkatu 26, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa ylilääkäri Jari Välimäki, puh. 050 574 3520. Hakemukset: http://www.kela.fi/rekrytoi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eerikinkatu 26, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntijalääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Eerikinkatu 26, 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa