Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA etsii motivoitunutta henkilöä vastaamaan liiton nuorisotoiminnasta. Tehtävänäsi on MMA:n nuorten jäsenten yhteistyöfoorumin, oppilaitosyhteistyön ja liiton sekä paikallisyhdistysten välisen nuorisoyhteistyön kehittäminen sekä jäsenpitoon ja jäsenhankintaan liittyvät toimet. Liiton nuorisotoiminta ulottuu 35-vuotiaisiin jäseniin saakka. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy hakijan taitojen ja valmiuksien mukaan. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan loppuvuodesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus