Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA etsii motivoitunutta henkilöä vastaamaan liiton nuorisotoiminnasta. Tehtävänäsi on MMA:n nuorten jäsenten yhteistyöfoorumin, oppilaitosyhteistyön ja liiton sekä paikallisyhdistysten välisen nuorisoyhteistyön kehittäminen sekä jäsenpitoon ja jäsenhankintaan liittyvät toimet. Liiton nuorisotoiminta ulottuu 35-vuotiaisiin jäseniin saakka. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy hakijan taitojen ja valmiuksien mukaan. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan loppuvuodesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa