Duunitori suosittelee
Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen LAKIMIESTÄ Arvostamme suoritettua tuomioistuinharjoittelua ja alan työkokemusta mutta myös vastavalmistuneet hakijat otetaan huomioon. Työssä on hyötyä erityisesti hyvästä englannin kielen taidosta eikä muukaan kielitaito ole pahitteeksi. Avoin ja rento asenne auttaa viihtymään joukossamme. Valitun henkilön työnkuva räätälöidään kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Joensuu lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Asianajotoimisto Surakka Oy Y-tunnus 2428850-4 Toimiala Asianajotoimistot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Asianajotoimisto Surakka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus