Duunitori suosittelee
Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen LAKIMIESTÄ Arvostamme suoritettua tuomioistuinharjoittelua ja alan työkokemusta mutta myös vastavalmistuneet hakijat otetaan huomioon. Työssä on hyötyä erityisesti hyvästä englannin kielen taidosta eikä muukaan kielitaito ole pahitteeksi. Avoin ja rento asenne auttaa viihtymään joukossamme. Valitun henkilön työnkuva räätälöidään kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Joensuu lakimiehet, tuomarit Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Asianajotoimisto Surakka Oy Y-tunnus 2428850-4 Toimiala Asianajotoimistot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Asianajotoimisto Surakka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa