Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Vaihdepalvelut Oy on vuonna 2012 perustettu yksityinen suomalainen yritys, joka tuottaa puhelinvaihdepalveluita asiakkailleen. Tuotamme asiakkaidemme käyttöön laadukkaita ja edullisia vaihdepalveluita, jotka ovat aiemmin olleet vain suuryritysten saatavilla korkeiden hintojen vuoksi. Toimintamme kasvaessa Oulun toimistossamme on paikka avoinna sanavalmiille henkilölle tarjoamaan eri palveluitamme yrityksille. Annamme tehtävään täyden tuen ja perusteellisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Oulu viestintä Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyntialan tehtävät Oulu asiakasneuvonta Oulu päällikkötason positiot viestintä myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuusvastaava /Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vaihdepalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus