Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Suomen Vaihdepalvelut Oy on vuonna 2012 perustettu yksityinen suomalainen yritys, joka tuottaa puhelinvaihdepalveluita asiakkailleen.
Tuotamme asiakkaidemme käyttöön laadukkaita ja edullisia vaihdepalveluita, jotka ovat aiemmin olleet vain suuryritysten saatavilla korkeiden hintojen vuoksi.

Toimintamme kasvaessa Oulun toimistossamme on paikka avoinna sanavalmiille henkilölle tarjoamaan eri palveluitamme yrityksille.

Annamme tehtävään täyden tuen ja perusteellisen perehdytyksen. Tärkeintä on, että omaat roppakaupalla oikeaa asennetta, määrätietoisuutta, ammattimaisuutta ja ahkeruutta. Näillä ominaisuuksilla varmistat sen, että voit menestyä meillä.

Odotamme sinulta:

- Sujuvaa suomen kieltä
- Halua ansaita
- Määrätietoisuutta
- Ammattimaista otetta työelämään

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työsuhteen
- Kilpailukykyisen kuukausipalkan 1700€ + provisiot myynnistäsi
- Jatkuvan koulutuksen tehtävääsi
- Yksityisen työterveyshuollon
- Viihtyisät toimitilat aivan Oulun ydinkeskustassa
- Mukavan ja leppoisan työporukan

Ota nyt ensimmäinen askel kohti uutta työpaikkaasi lähettämällä vapaamuotoisen työhakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen Niko.naatanen@suomenvaihdepalvelut.fi

Web-osoite: http://www.suomenvaihdepalvelut.fi Työnantaja: Suomen Vaihdepalvelut Oy Sijainti: Kauppurienkatu 11 B 42, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksenmukaan Yhteystiedot: Niko Näätänen, Puh: 0401452398,niko.naatanen@suomenvaihdepalvelut.fi Hakemukset: http://suomenvaihdepalvelut.fi/tyohakemus/ Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 08.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppurienkatu 11 B 42, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuusvastaava /Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vaihdepalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kauppurienkatu 11 B 42, 90100 OULU .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa