Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Vaihdepalvelut Oy on vuonna 2012 perustettu yksityinen suomalainen yritys, joka tuottaa puhelinvaihdepalveluita asiakkailleen. Tuotamme asiakkaidemme käyttöön laadukkaita ja edullisia vaihdepalveluita, jotka ovat aiemmin olleet vain suuryritysten saatavilla korkeiden hintojen vuoksi. Toimintamme kasvaessa Oulun toimistossamme on paikka avoinna sanavalmiille henkilölle tarjoamaan eri palveluitamme yrityksille. Annamme tehtävään täyden tuen ja perusteellisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu viestintä Oulu myyntialan tehtävät Oulu päällikkötason positiot Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu asiakasneuvonta Oulu myyjät ja kassahenkilöt viestintä myyntialan tehtävät päällikkötason positiot myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuusvastaava /Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Vaihdepalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus