Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Validia Asuminen tarjoaa asumispalveluita ja kotiin vietäviä palveluita vammaisille henkilöille sekä ikäihmisille. Toimimme 1500 ammattilaisen voimin yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen. Kokonaan kotimainen Validia Asuminen on yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Haemme nyt myyntitiimiimme
alueellista asiakkuusvastaavaa
vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä, mutta toiminta-alueesi kattaa koko Keski- ja Itä-Suomen sekä Pirkanmaan alueen.

Alueellisena asiakkuusvastaavana vastaat strategian ja asiakkuusohjelman mukaisesta käytännön myyntityöstä ja asiakashankinnasta. Toimit oman alueesi asiakkuuksien sekä markkina- ja kilpailijatilanteen asiantuntijana. Teet tiivistä yhteistyötä Validia Asumisen myynnin, markkinoinnin ja palvelutuotannon kanssa. Raportoit myyntipäällikölle ja alueesi palvelujohtajalle.
Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat palvelutuotteiden myynti, asiakkuuksien hoitosuunnitelmien tekeminen, myyntiä edistävien kumppanuuksien aktiivinen hankinta ja rakentaminen sekä yhteydenpito alueen yhteisö- ja yksityisasiakkaisiin. Tehtäväkenttääsi kuuluvat myös markkinointi, tuotteistettujen palvelujen suoramyynti sekä markkina- ja kilpailijatiedon kerääminen, jalostaminen ja hyödyntäminen eri toimintojen käyttöön.
Olet etsimämme henkilö, jos olet myyntihenkinen, tavoitteellinen, asiakaskeskeinen, yhteistyökykyinen sekä dynaaminen ja sosiaalinen. Sinulla on vahva kokemus käytännön myyntityöstä, asiakkuuksien hoidosta ja kilpailutuksista. Myös myynnistä raportoiminen sujuu sinulta rutiinilla. Sinulla on soveltuva kaupallinen opisto-, AMK- tai korkeakoulututkinto. Työ edellyttää liikkumista alueellasi.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän ja laajat yhteistyöverkostot kasvavalla ja kehittyvällä toimialalla.

Työnantaja: Invalidiliitto ry Jyväskylän asumispalvelut Sijainti: 40820 HAAPANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Martti Kangas, puh. 040 700 7754 tai martti@wilmaconsulting.fi. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.11.2016 osoitteeseen haku@wilmaconsulting.fi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40820 HAAPANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuusvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Invalidiliitto ry Jyväskylän asumispalvelut. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40820 - Jyväskylä , osoitteessa 40820 HAAPANIEMI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa