Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olisiko sinusta sheriffiksi meidän kylään? Asiakaspalvelussa elämysten tuottaminen on intohimosi, tiimi on voimavarasi ja asiakkaiden kanssa onnistuminen antaa sinulle virtaa. Tiimin johtaminen ja asiakkaan kanssa onnistuminen on sinun juttusi. Saat motivaatiota tyytyväisistä asiakkaista ja parhaan palvelun toteuttaminen on sinulle sydämenasia. Loistava duunifiilis antaa sinulle ja tiimille mahdollisuuden rakentaa asiakkaille mahtavia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vihti myyjät ja kassahenkilöt Vihti päällikkötason positiot Vihti myyntialan tehtävät Vihti asiakasneuvonta Vihti myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt päällikkötason positiot myyntialan tehtävät asiakasneuvonta Vihti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö (asiakaspalvelu), on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Suur-Seudun Osuuskauppa. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa