Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olisiko sinusta sheriffiksi meidän kylään? Asiakaspalvelussa elämysten tuottaminen on intohimosi, tiimi on voimavarasi ja asiakkaiden kanssa onnistuminen antaa sinulle virtaa. Tiimin johtaminen ja asiakkaan kanssa onnistuminen on sinun juttusi. Saat motivaatiota tyytyväisistä asiakkaista ja parhaan palvelun toteuttaminen on sinulle sydämenasia. Loistava duunifiilis antaa sinulle ja tiimille mahdollisuuden rakentaa asiakkaille mahtavia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Vihti myyjät ja kassahenkilöt Vihti myyntialan tehtävät Vihti asiakasneuvonta Vihti päällikkötason positiot myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoropäällikkö (asiakaspalvelu), on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Suur-Seudun Osuuskauppa. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus