Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

FIN Kotimaan Asiakapalvelu Oy on toiminut Pohjoismaiden johtavan viestintäoperaattorin ja kansainvälisestikin mainetta niittäneen maksu TV-tarjoajan tuotteiden parissa vuodesta 2003 asti. Nyt haetaan nopean kehityksen vuoksi Kouvolan toimipisteeseemme energisiä henkilöitä asiakaspalveluhenkilön tehtäviin. Työtehtävät hoidamme kaupallisesti parhaalla mahdollisella tavalla, puhelimitse. Haemme ensisijaisesti henkilöitä, jotka haluavat erottua massasta asenteellaan, avoimuudellaan ja sinnikkyydellä. Pääset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyjät ja kassahenkilöt Kouvola asiakasneuvonta Kouvola myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Kouvola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalveluhenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut FIN Kotimaan Asiakaspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa