Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kajaaniin ASIAKASPALVELIJOITA Tarjoamme asiakaspalvelutyötä arvostettujen brändien ja mukavien ihmisten parissa. Palvelutuotantomme koostuu useiden eri yritysten asiakaspalvelutoimeksiannoista. Työ sisältää puhelin-, sähköposti- ja chat-kommunikointia sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden kanssa. Työtä on keskimäärin 30 - 37,5 tuntia viikossa. Toivomme sinulta - Reipasta asennetta asiakaspalvelutyöhön - Oma-aloitteista otetta työhösi - Ongelmanratkaisukykyä - Sujuvaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kajaani asiakasneuvonta Kajaani myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelijoita, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Eniro Finland Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus