Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kajaaniin ASIAKASPALVELIJOITA Tarjoamme asiakaspalvelutyötä arvostettujen brändien ja mukavien ihmisten parissa. Palvelutuotantomme koostuu useiden eri yritysten asiakaspalvelutoimeksiannoista. Työ sisältää puhelin-, sähköposti- ja chat-kommunikointia sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden kanssa. Työtä on keskimäärin 30 - 37,5 tuntia viikossa. Toivomme sinulta - Reipasta asennetta asiakaspalvelutyöhön - Oma-aloitteista otetta työhösi - Ongelmanratkaisukykyä - Sujuvaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kajaani myyjät ja kassahenkilöt Kajaani asiakasneuvonta Kajaani myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Kajaani .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelijoita, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Eniro Finland Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa