Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Ympyrätalon apteekki on moderni ainutlaatuisella konseptilla toimiva apteekki Helsingin Hakaniemessä. Apteekkipalvelujen rinnalla tarjoamme monipuolisesti asiakkaidemme hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja. Palveluvalikoimistamme löytyy mm. kosmetologin, jalkaterapeutin ja sairaanhoitajan palveluita. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, ekologisuus, innovatiivisuus ja ilo tehdä töitä yhdessä.

Kassalla ja Hyvinvointibaarissa / infossa työskentelyssä vastaat ystävällisestä asiakaspalvelusta sekä palveluiden ja tuotteiden hallinnasta. Kerrot apteekin konseptista, kanta-asiakasjärjestelmästä ja palveluista sekä myyt aktiivisesti palveluja ja ei-lääkkeellisiä tuotteita. Osallistut myös tuotteiden esillepanoon myymälässä.

Edellytämme hakijalta erinomaista palveluasennetta, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hygieniapassia. Lisäpisteitä saat monipuolisesta kielitaidosta ja apteekkikosmetiikan tuntemuksesta. Tärkeää on, että sinulla on avoin, reipas ja positiivinen työote ja intoa kehittää osaamistasi. Isossa vilkkaassa apteekissa työskennellessä kestät hyvin ruuhkaisiakin hetkiä.

Työ alkaa viimeistään 1.2.2017 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa, innovatiivisessa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä on mukavat työtoverit ja ilo työskennellä yhdessä!

Apteekkiimme ja verkkokauppaamme voit tutustua osoitteessa: www.ympyratalonapteekki.fi.

Työnantaja: Ympyrätalon apteekki Sijainti: Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.02.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: https://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&key=EhJZuWkt&jid=1051 Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija kassalle ja Hyvinvointibaariin, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Ympyrätalon apteekki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Siltasaarenkatu 18, 00530 HELSINKI .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa