Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko energinen tyyppi, jonka intohimo liikkumiseen näkyy persoonassasi? Miltä kuulostaisi työ, jonka tarkoituksena on kullata asiakkaan arki kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin avulla? Onko toiveenasi päästä osaksi työtiimiä, jossa kannustetaan toisia ja nautitaan yhdessä tekemisestä? Jos sinä kiinnostuit meistä, me olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta! Erimover on yritys, joka tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaiken ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki asiakasneuvonta Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Erimover Oy Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa