Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Oletko energinen tyyppi, jonka intohimo liikkumiseen näkyy persoonassasi? Miltä kuulostaisi työ, jonka tarkoituksena on kullata asiakkaan arki kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin avulla? Onko toiveenasi päästä osaksi työtiimiä, jossa kannustetaan toisia ja nautitaan yhdessä tekemisestä? Jos sinä kiinnostuit meistä, me olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta!

Erimover on yritys, joka tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaiken ikäisille ja kokoisille yksityishenkilöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Erimover syntyi tarpeeseen tarjota spesiaalia palvelua wellness-alalla, jotain uutta mitä muilla ei ole ollut tarjota. Missiomme on innostaa jokaista liikkumaan juuri itselleen sopivalla tavalla, sopivassa ympäristössä ja seurassa.

Kaikkea toimintaamme ohjaa rakkaus liikuntaan, veteen ja yhdessä oloon. Oli kyseessä sitten perinteinen laji tai uusi innovatiivinen tapa liikkua, Erimoveria ohjaa halu tarjota hyvää oloa ja elämyksiä mahdollisimman laajasti ikään, kuntoon tai taitotasoon katsomatta. Laaja palvelutarjontamme pitää sisällään monipuolisesti uusia ja vanhoja lajeja aina vauvauinnista SUP-lautailuun ja perinteiseen kuntosaliharjoitteluun.

Kaipaamme nyt upeaan tiimiimme täydennystä, joten haemme liikunnallisia asiakaspalvelijoita pääkaupunkiseudun, Hyvinkään ja Tervakosken alueelle.

Ideaalihakijamme on timanttinen ja kokenut asiakaspalvelija, jonka seurassa energia ja iloisuus väistämättäkin tarttuu! Jos tunnistat itsesi, uskomme että meidät on tarkoitettu toisillemme!

Tarjoamme sinulle noin 1-30 viikoittaista työtuntia, työn ajoittuessa pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin.

Tarjoamme
monipuolisia työtehtäviä asiakaspalvelun ja liikunnan merkeissä
positiivisen työyhteisön ja energisen tiimin tuen
yhdessä oloa, koulutuksia ja ideapäiviä

Odotamme työntekijältä
joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
positiivista ja reipasta asennetta
intoa työskennellä liikunnan alalla

Hurmaa meidät jo hakiessasi! Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen info@erimover.com 31.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.erimover.com Työnantaja: Erimover Oy Ab Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: info@erimover.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Erimover Oy Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa