Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fresh Fitness avaa uuden kuntosalin Espoon Suomenojalle 7.11.2016. Etsimme vielä yhtä henkilöä asiakaspalvelutiimiin. Odotamme sinulta kokemusta promootio- ja asiakaspalvelutehtävistä. Eniten arvostamme tekemisen meiningin työasennetta ja asiakaspalvelutaitoja. Persoonaltasi olet energinen ja et arkaile myyntityötä tai siivoustehtäviä. Työ on osa-aikatyötä. Parhaiten työ soveltuu kaupallisen koulutusohjelman opiskelijalle. Työtehtävissä onnistumisen myötä sinun on mahdollista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyjät ja kassahenkilöt Espoo asiakasneuvonta Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Fresh Fitness Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa