Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 500 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 20 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisiin. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla - liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.

Vakuutuspalveluihin kuuluvassa yrittäjät-toiminnossa hoidetaan YEL-vakuutettujen yrittäjien vakuuttaminen ja neuvonta.

Haemme Yrittäjät-toimintoon

asiakasneuvojaa

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2017 saakka. Työtehtäviisi kuuluu Elon yrittäjä-asiakkaiden eläkevakuutus- ja maksuasioiden neuvonta puhelimessa ja verkossa sekä kirjallisten vakuutusasioiden hoitaminen. Keskeinen osa työtäsi on myös Elon kumppaneiden asiakaspalvelu. Lisäksi osallistut mahdollisuuksien mukaan Yrittäjät-toiminnon muihin tehtäviin ja projekteihin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Odotamme Sinulta
-tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kaupalliselta alalta
-työkokemusta työeläkevakuutusten hoidosta
-iloista palveluasennetta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
-itsenäistä työskentelyotetta
-kykyä ymmärtää asiakkaan odotuksia ja hoitaa vaativiakin asiakaspalvelutilanteita
-oma-aloitteista ja vastuuntuntoisen tarkkaa asennetta työhön.

Tarjoamme Sinulle
-itsenäisen ja mielenkiintoisen työn YEL-vakuutusten parissa
-monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen
-hyvät henkilöstöetuudet ja kannustavan työyhteisön
-ajanmukaiset työvälineet ja viihtyisän työympäristön Espoon Tapiolassa

Lisätietoja

tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Harri Kangaskoski puhelimitse 0400 174 293. Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa Elon nettisivujen kautta www.elo.fi/rekry viimeistään 30.10.2016. Hakuprosessin ensimmäinen vaihe toteutetaan videohaastatteluna, johon pääset vastaamaan tämän linkin kautta: https://recruitby.net/interview/public/66116e76a6d9c725699a200587732da3b477 (Huomioithan, että saat linkin myös vastausviestin yhteydessä kun olet jättänyt hakemuksen).

Vastaathan videohaastattelukysymyksiin 30.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.elo.fi Työnantaja: Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo Sijainti: 02100 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo, Puh. 020 703 50 Hakemukset: https://www.saimanet.com/elohome/aew.html?job_id=361&jc=4 Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02100 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo , osoitteessa 02100 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa