Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 500 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 20 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Rakennamme hyvinvoivaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Espoo yrittäjä Espoo kauppiaat ja myymälänhoito Espoo asiakasneuvonta Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito asiakasneuvonta Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus