Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Monikulttuurikeskus Gloria ry hakee osa-aikaista (keskimäärin 16h/kk) maahanmuuttajaneuvojaa, joka pystyy neuvomaan asiakkaita persian ja suomen kielillä. Työ alkaa 2.1.2017 ja kestää vuoden loppuun, mikäli rahoitus varmistuu. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Monikulttuurikeskus Glorian kautta on tarjottu vuodesta 2011 alkaen matalan kynnyksen neuvontapalveluita maahanmuuttajille. Työtehtävät sisältävät muun muassa persian kielisten asiakkaiden neuvontatyötä ja palveluihin ohjausta (mm. asuminen, päätösten ja prosessien selventäminen, rekisteröityminen, lomakkeiden täyttäminen), tiedotusta ja verkostotyötä.

Omakieliseltä maahanmuuttajaneuvojalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa, soveltuvaa toisen asteen tai korkeakoulututkintoa sekä käytännön kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Eduksi luetaan kokemus neuvontatyöstä. Arvostamme kunta- ja viranomaispalveluiden tuntemusta, oma-aloitteisuutta, koulutusvalmiutta sekä kehittämismyönteistä asennetta. Tehtävä vaatii taitoa työskennellä itsenäisesti. Asiakastyö on vastuullista ja edellytämme siinä kykyä kantaa vastuuta ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Kaikkien muiden kielten kuin persian ja suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Web-osoite: http://www.monikulttuurikeskus-gloria.fi Työnantaja: Monikulttuurikeskus Gloria ry Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 02.01.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 24.10. ja perjantaina 28.10. kello 9-10 tai kello 15-16 Maarit Piruzdelan numerosta 040 027 5163. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, vastaanottopiste, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Monikulttuurikeskus Gloria ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa