Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Suomen Henkilö- ja Tavaralogistiikka Oy on suomalainen, valtakunnallinen palvelualanyritys, joka tuottaa logistisia asiantuntijapalveluita sekä ympärivuorokautisen liikennöimisen asiakaspalvelukokonaisuuksien hallintaa vuoden jokaisena päivänä. Tehtävänämme on ratkaista niin tavara- kuin henkilökuljetuskokonaisuuksiin täsmällisiä sekä kustannustehokkaita vaihtoehtoja, jotka eivät tule rasittamaan niin yhteiskunnan-, luonnon-, kohde
asiakasryhmän- kuin tilaajankaan voimavaroja taikka taloudellista ansiota.

Toimintamme kasvaa huikeaa vauhtia ja haemme koko ajan uusia helmiä oppimaan alan ammattilaisiksi ja luomaan uran logistiikan huipulla.

Nyt haemme ajojohtoomme yö- ja viikonloppupäivystäjiä tuntityöhön. Työ sopii erinomaisesti mm. opiskelijoille. Työajat tulevat pääsääntöisesti sijoittumaan klo 18-6 välille, sekä viikonloppuna myös päiville.

Tiedät olevasi se oikea henkilö, jos omaat seuraavat ominaisuudet:
- "Maalaisjärki"
- Hahmotat hyvin isot kokonaisuudet
- Hyvä paineensietokyky
- Hyvä huumorintaju
- Hyvät sosiaaliset taidot
- Hyvä atk osaaminen
- Kielitaidot katsotaan eduksi

Työnantaja: Suomen henkill ja tavaralogistiikka Sijainti: Ennekuja 4 B, 02270 ESPOO Työajat: yötyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Harri Mursu, Puh: 050-4419437, harri.mursu@shtlogistiikka.fi Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ennekuja 4 B, 02270 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, vastaanottopiste, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen henkill ja tavaralogistiikka. Kyseessä on yötyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Ennekuja 4 B, 02270 ESPOO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa