Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Helsingin Pitäjänmäkeen 3 asiakasneuvojaa tekemään asiakaspalvelua eri rahoituslaitosten omille asiakkaille. Työ pitää sisällään asiakkaiden kontaktointia erilaisten toimeksiantojen tiimoilta puhelimitse. Hakijoilta edellytämme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, kokemus puhelintyöskentelystä katsotaan eduksi. Työaika on arkisin klo.9-17 välillä. Työntekijöille on tarjolla ruoka ja matkaetu. Myös mahdollisuus osa-aikatyöhön.
Lisätietoa numerosta: 0458039379

Web-osoite: http://www.ajrbusiness.com Työnantaja: AJR Business Consulting Ky Sijainti: 00380 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: HETI Yhteystiedot: ajrbusinessconsulting@gmail.com Yrityksen nettiosoite on muuttunut: www.ajr-business.com sieltä löytyy myös työhakemuslomake. Hakemukset: http://ajr-business.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00380 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut AJR Business Consulting Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00380 - Helsinki , osoitteessa 00380 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa