Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Helsingin Pitäjänmäkeen 3 asiakasneuvojaa tekemään asiakaspalvelua eri rahoituslaitosten omille asiakkaille. Työ pitää sisällään asiakkaiden kontaktointia erilaisten toimeksiantojen tiimoilta puhelimitse. Hakijoilta edellytämme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, kokemus puhelintyöskentelystä katsotaan eduksi. Työaika on arkisin klo.9-17 välillä. Työntekijöille on tarjolla ruoka ja matkaetu. Myös mahdollisuus osa-aikatyöhön. Lisätietoa numerosta: 0458039379...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Munkkivuori() asiakasneuvonta Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut AJR Business Consulting Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00380 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus