Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme 3 yritysneuvottelijaa tekemään markkinointia ja asiakaspalvelua nykyisille sekä uusille yritysasiakkaille. Työstä maksetaan kiinteä kuukausipalkka jonka lisäksi maksamme provisio bonuksia onnistuneista toimeksiannoista. Hakijoilta edellytetään aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä, tai vahvaa onnistumisen halua. Asiakkaamme tuote on tuhansien yritysten käyttämä yritystoimintaa edistävä ATK pohjainen järjestelmä. Työntekijöille on tarjolla ruoka ja matkaetu. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Munkkivuori() asiakasneuvonta Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut AJR Business Consulting Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00380 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa