Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme 3 yritysneuvottelijaa tekemään markkinointia ja asiakaspalvelua nykyisille sekä uusille yritysasiakkaille. Työstä maksetaan kiinteä kuukausipalkka jonka lisäksi maksamme provisio bonuksia onnistuneista toimeksiannoista. Hakijoilta edellytetään aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai myynnistä, tai vahvaa onnistumisen halua. Asiakkaamme tuote on tuhansien yritysten käyttämä yritystoimintaa edistävä ATK pohjainen järjestelmä. Työntekijöille on tarjolla ruoka ja matkaetu. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Munkkivuori() asiakasneuvonta Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut AJR Business Consulting Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00380 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa