Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme Kuopiolainen ikkuna -ja oviremontteihin erikoistunut yritys. Kartoitamme asiakkaiden tarpeet asiakkaidemme luona ja suoritamme työt puhtaasti Avaimet Käteen-takuutyönä. Etsimme kasvavaan joukkoomme asiakaskartoittajia. Tehtäviin kuuluu kartoittaa asiakkaan tarpeita, sekä sopia käyntejä myyntiedustajalle. Aikasempaa kokemusta ei tarvitse olla. Koulutamme sinut valmiiksi työtehtävään! Tarjomme takuupalkan, sekä hyvän provision. Sen lisäksi verovapaat kulukorvaukset kuten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Kuopio maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kuopio geotieteen alan tehtävät maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaskartoittaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Valmisremontit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus