Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme puhelinmyyntiin, iloista ulospäinsuuntautunutta henkilöä asiakashankkijaksi Tikkurilan toimipisteeseemme. Finello Suomi Oy on nopeasti kasvava Suomalaisomisteinen kylpyhuone- ja saunaremontteihin erikoistunut yritys. Koulutamme kaikki valitut henkilöt kattavasti työtehtäviinsä. Nopean kasvun myötä myös urakehitys Finellolla on mahdollista. Lisätietoja asiakashankkijan tehtävistä antaa teleyksikön päällikkö Juho Lampinen 020 735 2826 juho.lampinen@finello.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut FINELLO SUOMI OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa