Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ilmava oy on kotien ilmanvaihtoremontteja tekevä yritys. Haemme asiakashankkijaa puhelimella tehtävään asiakashankintatyöhön. Asiakashankkija sopii kontakteja myyjille joten varsinainen myyntityö ei kuulu tehtävään. Lisätietoja työstä ja kasvavasta toimialasta saa soittamalla 0400 901470/Tupmo Tissari tai sähköpostitse tuomo.tissari@ilmava.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Iisalmi myyntialan tehtävät Kiuruvesi myyntialan tehtävät Lapinlahti myyntialan tehtävät Maaninka myyntialan tehtävät Pielavesi myyntialan tehtävät Sonkajärvi myyntialan tehtävät Vieremä myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Ilmava oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus