Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ilmava oy on kotien ilmanvaihtoremontteja tekevä yritys. Haemme asiakashankkijaa puhelimella tehtävään asiakashankintatyöhön. Asiakashankkija sopii kontakteja myyjille joten varsinainen myyntityö ei kuulu tehtävään. Lisätietoja työstä ja kasvavasta toimialasta saa soittamalla 0400 901470/Tupmo Tissari tai sähköpostitse [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Iisalmi myyntialan tehtävät Kiuruvesi myyntialan tehtävät Lapinlahti myyntialan tehtävät Maaninka myyntialan tehtävät Pielavesi myyntialan tehtävät Sonkajärvi myyntialan tehtävät Vieremä myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Ilmava oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus