Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ilmava oy on kotien ilmanvaihtoremontteja tekevä yritys. Haemme asiakashankkijaa puhelimella tehtävään asiakashankintatyöhön. Asiakashankkija sopii kontakteja myyjille joten varsinainen myyntityö ei kuulu tehtävään. Lisätietoja työstä ja kasvavasta toimialasta saa soittamalla 0400 901470/Tupmo Tissari tai sähköpostitse tuomo.tissari@ilmava.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Iisalmi myyntialan tehtävät Kiuruvesi myyntialan tehtävät Lapinlahti myyntialan tehtävät Maaninka myyntialan tehtävät Pielavesi myyntialan tehtävät Sonkajärvi myyntialan tehtävät Vieremä myyntialan tehtävät Iisalmi Kiuruvesi Lapinlahti Maaninka Pielavesi Sonkajärvi Vieremä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Ilmava oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus