Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Asiakashankkija

Lämpötakka Oy, Kuopio

Palkkaamme nyt osaavia ja aktiivisia henkilöitä varaamaan aikoja myyntiedustajillemme, jotka
tekevät tulisija- ja hormimyyntitehtäviä. Aikaisempi kokemus puhelintyöskentelystä lasketaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet innostunut, ystävällinen, tulet hyvin juttuun asiakkaiden kanssa ja haluat oppia uuden ammatin.

Lupaamme antaa työhön henkilökohtaisen perehdyttäjän, lähiesimiehen tuen ja valmennuksen sekä hyvän ansiotason. Tarjoamme takuupalkan sekä tulosten ja onnistumisten myötä kasvavan provision ja bonuksen. Sinun menestys on myös meidän menestystä. Menestytään yhdessä!

Lämpötakan idea on palvella asiakkaita yksilöllisesti. Lämpötakat-kokonaispalvelu on hiottu erinomaiseksi ja kehitämme palveluamme kasvavan kysynnän mukaan. Hyvä asiakaspalvelu yhdessä takuuasennuksen kanssa onkin tärkein asia meille! Erityisesti olemme panostaneet asiakkaan remonttikokemukseen: Tulisijaremontti kerralla valmiiksi mahdollisimman vähin häiriöin.

Tutustu palveluihimme lisää!

http://lampotakka.fi

Web-osoite: http://lampotakka.fi Työnantaja: Lämpötakka oy Sijainti: Tellervonkatu 3, 70500 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Heiskanen, Puh: 044 230 0092, mikko.heiskanen@lampotakka.fi Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tellervonkatu 3, 70500 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Lämpötakka oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Tellervonkatu 3, 70500 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa