Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakashankkija Lämpötakka Oy, Kuopio Palkkaamme nyt osaavia ja aktiivisia henkilöitä toimistollemme varaamaan aikoja myyntiedustajille, jotka tekevät tulisija- ja hormimyyntitehtäviä. Tehtävässä menestyy kun on innostunut, omaa iloisen asenteen ja tulee hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa. Lupaamme antaa työhön henkilökohtaisen perehdyttäjän, lähiesimiehen tuen ja valmennuksen sekä hyvän ansiotason. Tarjoamme takuupalkan tai tulosten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kuopio myyntialan tehtävät Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Lämpötakka oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus