Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kokoaikaista asiakashankinnan asiantuntijaa, joka hallitsee myös ruotsin kielen. Oletko koskaan miettinyt, miten soitetaan puhelu, jota molemmat osapuolet haluavat jatkaa. Myyntisaagan kohtaamisosaamisen kysyntä kasvaa koko ajan. Kohtaamme puhelimitse yrityspäättäjiä ja kuluttajia sopien tapaamisia asiakasyritystemme johdolle ja myynnille. Asiakasyrityksemme ovat antaneet brändinsä käyttöömme. Niiden vahvistaminen on toimintamme ydintä. Jokainen asiakaskohtaaminen on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Jyväskylä myyntialan tehtävät Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Myyntisaaga Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa