Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kokoaikaista asiakashankinnan asiantuntijaa, joka hallitsee myös ruotsin kielen. Oletko koskaan miettinyt, miten soitetaan puhelu, jota molemmat osapuolet haluavat jatkaa. Myyntisaagan kohtaamisosaamisen kysyntä kasvaa koko ajan. Kohtaamme puhelimitse yrityspäättäjiä ja kuluttajia sopien tapaamisia asiakasyritystemme johdolle ja myynnille. Asiakasyrityksemme ovat antaneet brändinsä käyttöömme. Niiden vahvistaminen on toimintamme ydintä. Jokainen asiakaskohtaaminen on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Jyväskylä myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Myyntisaaga Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus