Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Asiakashankkija, 2 paikkaa, Suomen Elementtikatto Oy, Espoon yksikkö

Suomen Elementtikatto Oy on kokeneella henkilöstöllä varustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa täysin uudenlaisia kattoremontteja avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme täydellisen kokonaispalvelun omakotitalojen, pienkiinteistöjen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin. Palvelu- ja tuotekonseptimme on hiottu erinomaiseksi ja kehitämme sitä jatkuvasti kasvavan kysynnän mukaan. Olemme kehittäneet yhdessä rakennusalan insinöörien kanssa kattosaneerauskohteisiin täysin uuden elementtikattokonseptin, joka tulee muuttamaan kattoremonttimarkkinat sen korkean laadun ja nopean asennettavuuden johdosta. Suomen Elementtikatto Oy on kattoremonttialan todellinen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä!

Panostamme hyvään asiakaspalveluun, konseptin tehokkuuteen ja työntekijöidemme säännölliseen koulutukseen. Toteutamme kaikki remontit markkinoiden laadukkaimmilla materiaaleilla ja asennustyöt suoritamme aina omien koulutettujen asentajiemme toimesta takuutyönä.Suomen Elementtikatto Oy työllistää tällä hetkellä noin 20 alan ammattilaista ja rekrytoimme jatkuvasti uusia alan osaajia. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä ja toinen yksikkömme sijaitsee Espoossa.

Etsimme nyt kahta uutta asiakashankkijaa Espoon yksikköön!

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta, kannustavan työyhteisön ja erinomaiset ansaintamahdollisuudet! Tarjoamme myös erinomaiset työkalut työn toteuttamiseen sekä uuden työauton.

Asiakashankkijan tavoitepalkka on 2500 e/kk, jonka saavuttaminen
vaatii perusaktiivista työntekoa. Erittäin reippaalla ja aktiivisella tekemisellä kuukausiansiosi nousee jopa yli 4000 euroon.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan hyvä asenne ratkaisee. Perehdytyskoulutuksella tarjoamme takuuvarman startin ja loppu onkin kiinni omasta aktiivisuudestasi ja päättäväisyydestäsi. Kun tarvitset tukea, sitä on aina tarjolla. Koulutamme sinut alan parhaimpien joukkoon!

Oletko sinä etsimämme asiakashankkija? Lähetä pikaisesti sähköpostiini vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo!

Web-osoite: http://www.elementtikatto.fi Työnantaja: Suomen Elementtikatto Oy Sijainti: 02920 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Eino Lehtimäki 040-1970 485 eino.lehtimaki@elementtikatto.fi Suomen Elementtikatto Oy Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02920 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Elementtikatto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02920 - Espoo , osoitteessa 02920 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa