Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Työpaikkakuvaus

Etsimme nuoreen ja kasvavaan yritykseemme uutta osaajaa asfaltointi- ja bitumieristystöihin. Yrityksemme palvelee pk-seudulla.

Työtehtävät: Asfaltointityöt, Bitumityöt ja Tulityöt.

Työtehtävään tarvitsee B-ajokortin. Aikaisempi kokemus rakennusalalla on välttämätön. Yrityksemme tarjoaa muun tarpeellisen koulutuksen. Jos tykkäät fyysisestä työstä, olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, laitathan kirjallisen hakemuksen otsikolla: ASFALTTITYÖNTEKIJÄ, osoitteeseen: joel@pikipojat.fi.

Työt aloitetaan sopimuksen jälkeen heti.

Työnantaja: Suomen Pikipojat Oy Sijainti: Rionkatu 11, 00220 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 12.10.2016, Heti Yhteystiedot: Joel Jaalas 050 520 6920 joel@pikipojat.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rionkatu 11, 00220 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asfalttityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Pikipojat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Rionkatu 11, 00220 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa