Duunitori suosittelee
Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nuoreen ja kasvavaan yritykseemme uutta osaajaa asfaltointi- ja bitumieristystöihin. Yrityksemme palvelee pk-seudulla. Työtehtävät: Asfaltointityöt, Bitumityöt ja Tulityöt. Työtehtävään tarvitsee B-ajokortin. Aikaisempi kokemus rakennusalalla on välttämätön. Yrityksemme tarjoaa muun tarpeellisen koulutuksen. Jos tykkäät fyysisestä työstä, olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen, laitathan kirjallisen hakemuksen otsikolla: ASFALTTITYÖNTEKIJÄ, osoitteeseen: [email protected] Työt aloitetaan sopimuksen jälkeen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja raskaan kaluston käyttö Helsinki maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Helsinki raskaan kaluston käyttö maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asfalttityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Pikipojat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus