Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Witron Logistik + Informatik GmbH on yksi maailman johtavista innovatiivisten, täysautomatisoitujen logistiikkajärjestelmien toimittajista. Olemme vahvan yrityskulttuurin omaava saksalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1971. Yli 40-vuotisen historiamme aikana olemme toteuttaneet lukuisia asiakasprojekteja ympäri maailman, ja Suomessa asiakkaitamme ovat muun muassa Atria Oy sekä SOK:n logistiikasta vastaava Inex Partners. Maailmanlaajuisesti työllistämme yli 2400 henkilöä. Suomessa olemme rekrytoineet viimeisen vuoden aikana jo 50 uutta osaajaa, ja kasvumme jatkuu edelleen.

Uuden, täysautomatisoidun tuotantolaitoksen käyttöönoton edetessä seuraaviin vaiheisiin, haemme tiimiimme Sipooseen useita teknisen alan osaajia. Oletko sinä uusi kollegamme?

Tehtävässä

Witronin asentajana toimit teknisenä asiantuntijana, ja vastaat omalta osaltasi tuotannon häiriöttömästä toiminnasta. Pääset osallistumaan monipuolisiin automaatiotekniikan tehtäviin ja vaiheisiin aina asennuksista käyttöönottoon. Tyypilliseen työpäivääsi saattaa sisältyä muun muassa:
-tuotannon tukemista ja kunnossapitoa
-akuutteja vikakorjauksia
-laitteiden operointia
-ennakkohuoltoihin osallistumista

Koulutamme sinut huolellisesti kaikkiin tehtäviin, ja lopullinen työnkuvasi muotoutuu osittain myös oman osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Toivomme sinulta

Taustasi ja työhistoriasi voi olla esimerkiksi sähkön, automaation tai mekaniikan parista. Aiempi kokemus teollisesta toimintaympäristöstä on etu, muttei edellytys. Ennen kaikkea toivomme sinulta halua ja kykyä kehittyä ja oppia uutta, hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä positiivista tekemisen meininkiä. Töitä teemme kansainvälisessä ympäristössä, joten englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Lisäksi edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön ja kykyä toimia tehtävien vaatiessa myös korkeissa paikoissa.

Tarjoamme sinulle

Witronilla sinua odottaa vakaa, pitkäaikainen ja mielenkiintoisia haasteita täynnä oleva ura huippuluokan intralogistiikan teknologian parissa. Tarjoamme monipuolisia kasvu- ja koulutusmahdollisuuksia talon sisällä niin Suomessa kuin ulkomailla.
Perheyrityksenä vältämme turhaa hierarkiaa ja pidämme organisaatiomme matalana. Kollegoiksesi saat jatkuvasti kasvavan joukon mukavia, osaavia ja toisiaan tsemppaavia työkavereita. Teemme töitä kohti yhteisiä tavoitteita tosissaan, mutta huumorin ja hyvän ryhmähengen siivittäminä.

Lisätiedot
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Site Manager Antti Marttalalta. Antin tavoitat arkisin klo 9-13 välisenä aikana numerosta +358 50 300 8900.

Jätä meille hakemuksesi kotisivuillamme alla olevan linkin kautta, tai lähetä sähköpostihakemus HR Coordinator Mia Ahlqvistille, mahlqvist@witron.de. Hakemuksia käsittelemme koko ajan, ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä.

Web-osoite: http://www.witron.de/en/ Työnantaja: Wioss Witron On Site Services GmbH Sijainti: Keuksuontie 1, 04220 KERAVA Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mia Ahlqvist, Puh: 0503065153, mahlqvist@witron.de Hakemukset: https://recruitingapp-5103.de.umantis.com/Vacancies/489/Application/CheckLogin/2 Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keuksuontie 1, 04220 KERAVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja (automaatio, sähkö, mekaniikka), on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Wioss Witron On Site Services GmbH. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sipoo , osoitteessa Keuksuontie 1, 04220 KERAVA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa