Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Tampereelle asentajia raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden yms. raskaankaluston huolto-ja korjaus tehtäviin Odotamme sinulta vahvaa kiinnostusta tekniikkaan, ongelmanratkaisukykyä ja ihmissuhdetaitoja. Hydrauliikka-/sähkö-osaaminen ja englanninkielentaito katsotaan eduiksi. Työ alkaa joko vuokratyöpaikkana aluksi tai suorana rektytointina asiakkaan kirjoille. Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen [email protected] otsikolla"raskaskalusto tampere" InnolinkStaff Oy on täyden palvelun henkilöstötalo, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Pirkkala asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskaskalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee Pirkkala .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus