Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RentalWork on reilun pelin henkilöstönvuokraus- ja rekrytointiyritys. Olemme vahvan kokemuksen omaavia henkilöstöalan ammattilaisia. Haemme asiakkaallemme Pirkanmaalaiselle maanrakennus yritykselle ASENTAJAA RASKAALLE AUTOKALUSTOLLE pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ käsittää kuorma-autojen ja muiden maanrakennuksessa toimivien koneiden huoltoa niin työmailla kuin huoltohallilla. Työ on liikkuvaa huoltoautolla tehtävää työtä Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueella. Edellytämme sinulta - autoasentajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kangasala Asennus, huolto ja puhtaanapito Kangasala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Kangasala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Rental Work. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36220 - Kangasala .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa