Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asennusliike Lahtinen Oy on Suomen johtava polttonesteen jakeluasemarakentaja, jonka toiminta-alueena on koko suomi. Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme työmaan vastaavaa mestaria. Työtehtäviisi kuuluu polttonestejakeluasemien saneeraus- ja uudiskohteet, niiden työnjohto sekä muu organisointi. Toimit tehtävässä vastaavana mestarina, joten sinulla on tähän tarvittava koulutus. Työ on pääsääntöisesti maanrakennustyötä, joten kokemus tältä alalta katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Tampere maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Tampere johtajapositiot Tampere työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Tampere työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Asennusliike Lahtinen Oy Y-tunnus 0496713-9 Toimiala Yleisten jakeluverkkojen rakentaminen nestemäisiä ja kaasumaisia aineita varten

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Asennusliike Lahtinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus