Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Asennusliike Lahtinen Oy on Suomen johtava polttonesteen jakeluasemarakentaja, jonka toiminta-alueena on koko suomi. Haemme nyt asiantuntevaan joukkoomme työmaan vastaavaa mestaria.

Työtehtäviisi kuuluu polttonestejakeluasemien saneeraus- ja uudiskohteet, niiden työnjohto sekä muu organisointi. Toimit tehtävässä vastaavana mestarina, joten sinulla on tähän tarvittava koulutus. Työ on pääsääntöisesti maanrakennustyötä, joten kokemus tältä alalta katsotaan eduksi.

Työ on matkatyötä. Työmaille suunnataan toimipaikaltamme Tampereelta, jossa myös teet toimenkuvaasi kuuluvia toimistotöitä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi mahdollisuuden kasvaa yhdeksi alan johtavista tekijöistä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://al-lahtinen.com Työnantaja: Asennusliike Lahtinen Oy Sijainti: Lehtikatu 15, 33340 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yhteyshenkilö: Eero-Matti Lehtiniemi 050 5555 461 eero-matti.lehtiniemi@al-lahtinen.com Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lehtikatu 15, 33340 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Asennusliike Lahtinen Oy Y-tunnus 0496713-9 Toimiala Yleisten jakeluverkkojen rakentaminen nestemäisiä ja kaasumaisia aineita varten

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 263 330 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-40 977 € -130 %

Henkilöstö

32 -1

Liikevoitto-%

-1 % -150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Asennusliike Lahtinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Lehtikatu 15, 33340 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa