Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tampereen purkutyöt Oy työllistää tällä hetkellä 12 rakennusalan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen ja parhaimmillaan sesongin aikana työllistämme jopa 25 henkeä. Taustamme on purkutöissä, joissa asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset. Tarjoamme kuitenkin palveluita asbestipurkutöistä yksityisasiakkaiden huoneistosaneerauksiin. Haemme nyt asbestityöntekijää Pirkanmaan alueella sijaitseviin kohteisiin. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla asbestityölupa ja työturvallisuuskortti. Edellytämme myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asbestityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut TAMPEREEN PURKUTYÖT OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33720 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa