Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme työntekijöitä asbestinpurkutyöhön. Työkohteet sijaitsevat Etelä-Suomen alueella. Työ on kokopäivätyö arkisin klo 08.00-16.00, lounastauko 30 min. Edellytämme työnhakijalta: - aikaisempaa työkokemusta alalta - todistus alan koulutuksesta - työturvallisuus- ja tulityökorttia - oma-aloitteisuutta, joustavaa ja ammattimaista otetta työhön Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän hakemuksesi pikaisesti sähköpostitse [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asbestinpurkaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Hämeen Asbestipurku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus