Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Poliisihallituksen tehtävänä on suunnitella, johtaa, kehittää ja valvoa poliisitoimintaa ja sen tukitoimintoja. Lisäksi se vastaa poliisin palvelujen tasapuolisesta saatavuudesta maan eri osissa, päättää poliisiyksiköiden välisestä yhteistoiminnasta sekä vastaa poliisiyksiköiden tulosohjauksesta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Poliisihallitus / Arpajaishallinto, Konepajankatu 2, 11710 Riihimäki

Viran/tehtävän kuvaus:
Tehtävä on sijoitettu Poliisihallituksen alaisuudessa toimivaan arpajaishallintoon. Arpajaishallintoa johtaa arpajaishallintopäällikkö ja se jakaantuu neljään ryhmään, joita ovat rahapelitoiminnan valvonnan vastuualue, rahankeräys- ja tavara-arpajaistoiminnan vastuualue, rahapelitoiminnan tietoteknisen valvonnan vastuualue ja yleishallinnon vastuualue. Arpajaishallintopäällikkö johtaa arpajaishallinnon toimintaa ja toimii sen henkilöstön esimiehenä, vastaa arpajaishallinnon strategisesta suunnittelusta ja ohjauksesta sekä tulosohjauksesta sekä vastaa kansallisesta ja kansainvälisestä viranomais- ja sidosryhmäyhteistyöstä arpajaishallinnon toimialueella. Arpajaishallintopäällikkö suunnittelee, kehittää, johtaa ja valvoo arpajaishallinnon talous-, henkilöstö- ja yleishallintoryhmän toimintaa sekä toimii ryhmän henkilöstöhallinnollisena esimiehenä ja vastaa sen henkilöstön töiden tasapuolisesta jakaantumisesta.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Poliisin hallinnosta annetun asetuksen (59/2014) 16 §:n nojalla Poliisihallituksen arpajaishallintopäällikön virkaan säädettynä kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen kandidaatin tutkinto tai muu ylempi korkeakoulututkinto, perehtyneisyys tehtäväalueeseen sekä käytännössä osoitettu johtamistaito.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävien menestyksellistä hoitamista tukee soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi oikeustieteiden alalta, perehtyneisyys tehtäväalueeseen sekä hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi kokemusta johtamisesta ja henkilöstöhallinnollisena esimiehenä toimimisesta. Työssä tarvittava kielitaito:
Erinomaisen suomen kielen ja tyydyttävän ruotsinkielen lisäksi tehtävässä vaaditaan hyvää englannin kielen taitoa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Virkapaikka on Riihimäki.

Viran täytössä voidaan käyttää enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän palkkaus määräytyy Poliisihallituksen palkkausjärjestelmän vaativuustason 60.19 mukaan, jonka peruspalkka on 5 089,14 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % peruspalkasta.
Työnantaja: Kanta-Häme , Poliisihallitus Sijainti: 11710 Riihimäki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Timo Saarinen
poliisijohtaja
Puhelin: 0295481546

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bbbc48b8-198b-4f1d-b5d1-c4bbcd28557d Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 11710 Riihimäki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arpajaishallintopäällikkö, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kanta-Häme , Poliisihallitus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 11710 - Riihimäki , osoitteessa 11710 Riihimäki .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa