Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään neljää sopivaa henkilöä oppisopimuksella teknisen eristäjän tehtäviin. Kolme oppisopimuspaikkaa on Kulloossa ja yksi Naantalissa. Työtehtäviä tehdään erilaisissa, vaativissakin, olosuhteissa. Hakijalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä. Työtä tehdään myös ulkona; kylmässä, kuumassa ja korkealla. Oppisopimuksen aikana aloitat helpoimmista tehtävistä ja etenet kokemuksen karttuessa vaativimpiin tehtäviin. Työtehtävät: -eristäjän ja peltisepän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Porvoo muut käsityöalan tehtävät Porvoo puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Arme Oy Y-tunnus 0130614-0 Toimiala Lämpö-, ääni- ja tärinäeristeiden asennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Eristyspeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut ARME OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus