Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VARASTOTYÖNTEKIJÄN TEHTÄVÄT Tavaran vastaanotto ja käsittely Raaka-aineen ja pakkausmateriaalin kunnon valvonta ja seuranta Raaka-ainevaraston jätteiden käsittely Fifo (First in first out) varaston varmentaminen Toimit tiiviissä yhteistyössä eri osastojen kanssa ja annettujen prosessien mukaisesti saavutat annettuja tavoitteita; huomioit ympäristönäkökulman Arlan ohjeiden mukaisesti; kunnioitat työympäristöä ja muita työntekijöitä. Omalla työpanoksellasi vaikutat osaston ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Sipoo varastoalan tehtävät Sipoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Arla Oy Y-tunnus 2079540-2 Toimiala Maitotaloustuotteiden ja juuston valmistus Rinnakkaistoiminimet Kotisaari-Ingman, Ingfood, Hemholmen-Ingman, Jordbrukarnas Mjölkcentral, Ingman Foods, Sibbo Mejeri, Sipoon Meijeri, Arla Suomi, Arla Ingman

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Arla Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus